15 de desembre del 2013

CIUTADELLA IBÈRICA DE CALAFELL

13/12/2013

4T B


 

OPINIONS
Hem anat amb l’autobús al poblat ibèric . Hem esmorzat, hem jugat tots junts i hem vist moltes coses . La monitora ens ha ensenyat moltes cases.
 Ens ho hem passat molt bé! 

Érika, Carla i Àlex

Avui hem anat a la Ciutadella de Calafell hem vist 3 cases ibèriques . A l’excursió hem passat una miqueta de fred però ens ho hem passat molt bé . A mi el que més m’ha agradat és la casa dels pobres perquè tenia coses molt boniques .

Vera

Avui hem anat a la Ciutadella ibèrica hem vist moltes cases i la mestra del poblat es deia Laura.  En una casa al Joel li han posat el casc  i l’escut de guerrer i m’ha agradat molt. 

 Yeray

M’ho he passat molt bé a l ‘excursió, hem anat a la ciutadella ibèrica. Primer hem esmorzat i hem jugat. Desprès hem anat amb una noia que es diu Laura i ens ha explicat moltes coses. A mi m’ha agradat la part  de com es cosia  i de com es feien els colors. També m’ha agradat  quan feien les festes de sacrificar animals . M’ho he passat molt bé!!

 Mariona


2 comentaris:

  1. Ema va agradar molt anar d'excursió amb els meus companys, que estimo moltíssim. I donar gràcies a la Laura que va tenir molta paciència amb nosaltres, sent la nostra monitora.

    De: Elsa Raya Rull 4º B

    Gràcies Noemí, per dur-nos d'excursió a la Ciutadella Ibèrica. T'estimo molt!

    ResponElimina
  2. Molt bé Elsa així m’agrada que opineu sobre el blog. M’alegro molt que t’agradés l'excursió. Un petó.

    ResponElimina