CURSOS ANTERIORS

CURS 2015-2016


PROJECTE 3rA: ELS INVENTS


Els alumnes de 3rA hem fet uns invents. Si feu click a l'enllaç podreu veure'ls.

https://goo.gl/photos/9m4oMinYz1FLpE9y5


La classe de 3rA hem iniciat el nostre nou projecte, ELS INVENTS!!

En aquest vídeo podeu veure QUÈ VOLEM SABER. 

De projecte
COSOS GEOMÈTRICS


A matemàtiques estem treballant els cossos geomètrics. A continuació teniu diferents recursos per aprendre més i poder practicar. D'altra banda, també podeu portar cossos geomètrics fets per vosaltres.Animeu-vos!!

Abans de fer les activitats repasseu el que hem treballat.Ja esteu preparats per fer les activitats. 
ESTATS DE LA MATÈRIA


A Medi Natural estem treballant els estats de la matèria. A continuació teniu diferents espais on podeu observar videos i/o presentacions envers aquest tema. (Feu click a sobre de les imatges)

Mireu el següent video. Podeu fer aquest experiement també a casa.

 


CICLE DE L'AIGUA


A continuació teniu diferents espais on podeu observar videos i/o presentacions del cice de l'aigua. (Feu click a sobre de les imatges)
PIET MONDRIAN
A plàstica estem treballant a Piet Mondrian, un pintor abstracte. Si feu click a la següent fotografia, podreu conéixer més d'ell.


http://es.slideshare.net/FannyConsuegra/piet-mondrian-3622120

 CURS 2014-2015


      Per Nadal treballem amb pasta de sal

4t B


  Treballem amb les emocions 4t A 

 11-11-2013

COM SOM? 

Després de l'activitat de l'altre dia "Les coses bones"  que ens van dir els nostres companys/es, ens hem preguntat a nosaltres mateixos "Com som?". Ens hem fet un autoretrat, hem reflexionat i  a continuació ens hem definit amb 4 línies. Per acabar, ho hem llegit i hem jugat al joc "d'encerta qui és qui". Hem posat nom a les definicions de tots/es!! Això vol dir que ja coneixem una mica més de nosaltres mateixos. 

  A medi treballem en grup 4t B


Hem portat revistes i catàlegs d’alimentació per  classificar els aliments segons el seu origen ( animal , vegetal  i mineral)  i segons els aliments d’una dieta equilibrada (constructors, energètics i reguladors ). 

Hem treballat  en grup , ens hem ajudat, compartit, intercanviat, relacionat  i alguns ens hem enfadat però ens ho hem passat bé i hem après.
Treballem amb les emocions 4rt A

LES COSES BONES...
En aquesta activitat havíem de passar-nos un paperet amb el nom del nen o nena i dir una cosa bona... Quan ja vam completar la roda teniem moltes ganes de descobrir que pensaven els nostres companys/es de nosaltres mateixos. 
Primer ho vam llegir en silenci i després ho vam posar en comú. A molts de nosaltres ens va sorprendre totes les coses positives que tenim i que potser encara no havíem descobert.  
   Gràcies companys/es!!!

 

Analitzem les etiquetes dels productes

LES ETIQUETES DELS PRODUCTES

Hem portat etiquetes de diferents aliments. Les hem llegit, analitzat i recopilat la informació. Ens agradat les frases que posen als eslògans. En sabíem moltes!!

 
 
 

TREBALLEM L'UNIVERS

Els nens i nenes de 4rt hem fet un petit projecte sobre l'Univers. Cada grup havia de buscar informació d'un planeta. 
El dia que ho haviem de posar en comú, vam apendre que haviem d'escoltar als companys/es del grup i aprendre a respectar les diferents opinions si ho voliem fer bé. "Entre les petites opinions de tots en vam fer una de gran". 
També vam aprendre que és important la paraula compromís, la tasca de tots els participants del grup era important per fer la feina ben feta... Finalment ho vam fer molt bé! 

A MATES TREBALLEM PER RACONS

 4T A

Els dijous fem racons de matemàtiques.
 Ens agrada molt perquè aprenem moltíssim i és divertit!!

4T B

Els dimarts fem racons de matemàtiques.
 Ens agrada molt perquè aprenem moltíssim i és divertit!!

 

SOM UNS ARTISTES

 

 


 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada